Ga je binnenkort verhuizen of je huis verbouwen? Natuursteen tegels kunnen een grote verandering in het interieur teweeg brengen. Deze tegels kunnen niet alleen binnen in verschillende ruimtes worden gebruikt, maar ook buiten.

Afhankelijk van de ruimte waar je de tegels in wil plaatsen zijn er diverse modellen natuursteen tegels om uit te kiezen. Houd je van een luxe hotel gevoel? Kijk dan eens naar de Bianco Carrara CD tegels.

Deze zijn in vijf verschillende varianten te vinden en geven jouw badkamer dat echte luxe gevoel. Als je van een meer robuuste stijl houdt zijn daar ook zeker tegels voor te vinden. Het model Emperador T bestaat uit wat kleinere tegels in verschillende grijsbruine tinten.

Elke steen is uniek

Wat natuursteen zo’n fijn materiaal maakt is dat elke tegel uniek is. Dit komt doordat de diverse soorten steen in de natuur worden gevormd en vervolgens worden bewerkt tot tegels.

Hierdoor ziet jouw wand of vloer er altijd origineel uit. Natuursteen gaat lang mee, dus zie het als een investering in jouw interieur. Daarbij is het een duurzaam en tijdloos materiaal.

Weet je nog niet zeker welk model natuursteen het best in jouw ruimte of tuin past? Kom gerust langs in de toonzaal van Tegels-Serry.be! Er zijn altijd specialisten aanwezig die jou willen adviseren. Buiten advies kun je ook naar de toonzaal om de tegels in het echt te bekijken. Er staan verschillende ruimtes waarin de tegels zijn verwerkt.

Explore More

3 Tips voor een huis met schone lucht!

January 7, 2020 0 Comments 0 tags

Niets is fijner dan een fris en schoon huis. Zodra het maar even kan zet ik thuis dan ook de ramen en balkondeuren open voor wat frisse lucht in mijn

Welke vloer moet je kiezen? Hier moet je aan denken

September 7, 2020 0 Comments 0 tags

Hoe kies je nou de juiste vloer voor jouw woning? De juiste vloer kiezen kan verschillen per ruimte in je huis. bestaat je huis uit meerdere verdiepingen, dan kun je

Waarom mensen houden van de open haard in huis

July 7, 2020 0 Comments 0 tags

Wie ziet zichzelf niet lekker wegkruipen onder een dekentje op de bank, kijkend naar de spelende vlammen en luisterend naar het knisperende geluid van het hout wanneer de open haard